Už v sobotu startuje také pro třebíčské baseballisty nadstavba baseballové extraligy

Baseballisté Třebíč Nuclears mají za sebou historicky první účast v základní části extraligy, kde si na nováčka vůbec nevedli špatně. Na postup do play-off, kam postupuje šest nejlepších týmů, to ale nestačilo. Společně s Technikou Brno, Tempem Praha a Olympií Blansko tak budou pokračovat v nadstavbě extraligy o udržení, kde se postupně utkají se čtyřmi nejlepšími celky první ligy o čtyři místa.

uniweb weby

S každým soupeřem odehrají dvě utkání doma a dvakrát budou cestovat na jeho hřiště. Do nadstavby se započítávají vzájemné zápasy týmů z extraligy, respektive první ligy. Už teď tak má Třebíč v tabulce dobrou pozici, protože si přináší hned sedm vítězství z nejvyšší soutěže, pět porážek a vyrovnané skóre 33:33.

Nadstavba začíná už tento víkend a Třebíč přivítá jako prvního soupeře ambiciózní Blesk Jablonec. Utkání Na Hvězdě v Třebíči startuje v sobotu 22. července v 16.00. Podruhé přivítají Nuclears Jablonec v Třebíči hned následující víkend, v neděli 30. července od 13.00. Po krátké letní přestávce pak budou pokračovat 26. srpna sérií se Sokolem Hluboká a nadstavbu uzavřou prvního října posledním zápasem s týmem SaBaT Praha.

„Na druhou fázi sezóny se moc těšíme a věříme, že jsme připraveni.“ Komentoval stručně a s úsměvem účast Nuclears v nadstavbě Extraligy hlavní trenér Třebíče Jan Gregor bezprostředně po úspěšném ukončení základní části nejvyšší soutěže.

Kompletní rozpis a průběžné výsledky na webu ČBA.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.07.2017 11:55




0 +
 

Hlavní zprávy