Charitní zpravodaj bude vycházet v Havlíčkově Brodě

S novinkou přichází v závěru roku Oblastní charita Havlíčkův Brod, od druhého prosincového týdne začne vycházet zpravodaj, který by měl přicházet do rukou čtenářů-klientů charitních služeb pravidelně.

uniweb weby

Cílem nového zpravodaje je dát lidem nahlédnout do zákulisí charitních služeb a blíže jim představit a vysvětlil, s čím vším dokážou odborní pracovníci pomoci. Zpravodaj bude zdarma a bude uveřejňován i v elektronické podobě.
Aktuální nulté číslo bude věnováno Tříkrálové sbírce a první čtenáři budou ti, kteří přijdou v pátek 16. prosince do Literárního klubu Městské knihovny Humpolec. 
Představení zpravodaje Oblastní charity Havlíčkův Brod s názvem Králíček se uskuteční ku příležitosti předvánoční akce, kterou pořádá Oblatní charita Havlíčkův Brod od středy 14. do pátku 16. prosince. Jedná se o prodejní výstavu drobných dekorací a dárečků, které vznikly v našich službách. Výtěžek z prodeje podpoří další činnosti charitních projektů. Výstavu doprovodí i besedy, přednášky a výtvarné dílničky. Více informací najdete zde.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy