Akce na Havlíčkobrodsku, Vysokém a Pardubicích!

Jihlava láká na letní Promenádní koncerty nabízející špičkovou hudební produkci. Sezóna startuje 6. června a pokračuje po celé léto s koncerty ve Vysočance, Pardubické 6, Skleňářince a dalších místech.

uniweb weby

Jihlava je známá svými Promenádními koncerty, které se staly pevnou součástí letní kulturní nabídky města. Tato populární série koncertů nabízí divákům nevšední zážitky a špičkovou hudební produkci.

Vraťme se ale na začátek a podívejme se, co nás čeká v měsíci červnu. Koncertní sezóna začíná 6. června, kde se koná první koncert na Havlíčkobrodské 12. O týden později, 13. června, se na pódiu pod názvem Lesanka představí další účinkující. Následující koncert se koná 20. června v Lucance a poslední červnový koncert se uskuteční 27. června, a to ve Vysočance.

Červenec je dalším měsícem plným koncertů. Zahájení měsíce proběhne 4. července v Pardubické 6. O týden později, 11. července, se na jevišti objeví skupina Galáni. Následná neděle, 18. července, bude patřit Rebelce a poslední červencový koncert bude 25. července na Bobrůvce.

Srpen pokračuje v podobném duchu. První koncert srpna se uskuteční 1. srpna na Skleňářince. O týden později, 8. srpna, bude na scéně zaznívat hudba od Bohemia Jiřího Cáby. Další koncert se uskuteční 15. srpna na Leškovance. A 22. srpna se ve Vysočince rozlehne melodie dalšího koncertu. Poslední koncert srpna, který se koná 29. srpna, bude v Jásalce.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy