Jaký je nejlepší mobil pro vašeho teenagera?

Pokud máte iPhone, svému dítěti kupte stejnou značku. Klidně ale stačí starší model.

uniweb weby

Máte i vy doma dítě v pubertálním věku, které touží po telefonu s jablkem? Určitě se tak už nemůže dočkat, až zase, zřejmě v září, firma představí nové iPhony. Bohužel se předpokládá, že nové telefony se budou stále zdražovat, a to i přesto, že má Apple údajně představit jeden levnější model vycházející z modelu iPhone 8. Najde si však takovýto model vůbec své zákazníky, když je ještě možné za velmi dobré ceny koupit starší modely, například iPhone 7 nebo iPhone 8?

Pokud chcete udělat své dospívající ratolesti radost, ale nechcete za něj dát majlant, nečekejte na nové modely, a raději se ohlédněte po těch starších. Například zmiňovaný iPhone 7 má své příznivce dodnes. Když sledujete různé diskuze, kde se lidí ptají, zda koupit iPhone 7 nebo 8, většinou z toho vzejde vítězně právě „sedmička”.

Na druhou stranu, ale po představení nových modelů bude ukončena výroby iPhone 8 a tento model tak opět hodně zlevní. Kromě toho bude mít, narozdíl od 7, o rok déle podporovaný OS. A tak je možné, že když měsíc, dva počkáte, koupíte ho za aktuální cenu „sedmičky”.

Koupit starší model se také vyplatí kvůli tomu, že za nižší cenu ho seženete s relativně velkým úložištěm. Například 128 GB už od cca 10 000 Kč. Pro puberťáka, který miluje hudbu, filmy, hry, neustále skladuje fotky, to je velkým bonusem.

I na starší iPhone 7 mu raději pořiďte odolné kryty

Samozřejmě, že vás vždy bude někdo od koupě staršího iPhonu, zrazovat. Častým argumentem na diskuzích bývá, že Android seženete za mnohem nižší cenu a puberťákovi bude stačit. Ale pokud i vy rodiče máte iPhony, není tento argument na místě. Apple vám totiž nabízí jednoduchou možnost rodinného sdílení, kde mohou, mimo jiné, všichni členové rodiny sdílet svoji polohu. Pokud tedy budete chtít mít jistotu, že jsou vaše děti tam, kde mají být, s iPhony to není problém. Můžete si jednoduše také sdílet zaplacené aplikace, najít ztracený telefon přes aplikaci Najít iPhone.

Uživatelé na „sedmičce” oceňují především kovová záda. 8 už měla zase skleněný zadek, o který se lidé bojí. Proto je dobré i starší modely chránit kryty na mobil. Zvláště aktivní teenageři jsou známí tím, že jim mobil jednoduše vypadne z ruky, kapsy, spadne do záchoda… Kryty na iPhone 7 i 8 jsou stále běžně k dostání v nejrůznějších tvarech a provedeních, takže si určitě vybere i váš vybíravý potomek.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.07.2019 10:04



0 +
 

Hlavní zprávy