Koloběh Dalešického pivovaru. Výzva pro sportovce!

Unikátní závod sto kilometrový závod kolem Dalešické přehrady se koná v sobotu 20. května. Týmy se mohou registrovat už nyní.

uniweb weby

Dalešický pivovar pořádá 20. května speciální duatlonový závod s názvem Koloběh. Pětičlenné týmy musí uběhnout a ujet na kole celkem sto kilometrů kolem Dalešické přehrady. Registrace do závodu se uzavírá ve čtvrtek 18. května ve 12.00.

Úkolem týmu je dopravit svůj štafetový kolík do cíle závodu. Jeden člen týmu vždy běží, ostatní čtyři jedou na kole. Záleží na strategii, jak často se budou střídat. Není předepsané, jak dlouhou trať musí jednotlivý závodník uběhnout. Nutné je, aby vždy jeden člen týmu běžel. „Teoreticky je možné, aby sto kilometrů uběhl jeden závodník, a ostatní závod odjeli na kole,“ popisuje Beáta Sládková. Podmínkou závodu je to, že štafetový kolík se nesmí vézt na kole. Soutěží týmy mohou být smíšené, tedy kombinace závodníků a závodnic.

Pro duatlonový závod jsou vytyčeny čtyři trasy po 25 km v okolí Dalešické přehrady. Každý okruh má kontrolní proběh Dalešickým pivovarem. Trasy jsou vedeny většinou po lesních a polních cestách, pouze zčásti po asfaltu. Cenou pro vítěze je pivo z Dalešického pivovaru - každý ze členů vítězného týmu obdrží poukaz na 50 l, členové stříbrného týmu poukazy na 30 l a třetí tým v pořadí poukazy na 15 l dalešického piva.  

Informace o Koloběhu na www.pivovar-dalesice.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 19.03.2017 17:17




0 +
 

Hlavní zprávy