Letní prázdniny mohou děti trávit i s havlíčkobrodským Zvonečkem

Pomalu nastává čas, kdy pracující rodiče přemýšlí, jaký program na dvouměsíční letní prázdniny vymyslí pro své potomky. Zajímavou možnost ke smysluplnému trávení volného času nabízí havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Také letos totiž zorganizuje příměstský tábor hned ve dvou termínech.

uniweb weby

O nadcházejících prázdninách se tak děti mohou těšit na neotřelé aktivity, zbrusu nové zážitky a zábavu s kamarády. První termín příměstského tábora ve Zvonečku je stanoven na 10. až 14. července a druhý termín je naplánován na 14. až 18. srpna. „Teď je ten pravý okamžik, kdy rodiče mohou vyplňovat a odevzdávat závazné přihlášky. Z minulých let víme, že zájem o náš příměstský tábor je velký. Přitom kapacita na každý z uvedených dvou termínů je zhruba dvacet dětí,“ uvedla vedoucí Mateřského centra Zvoneček Anna Doleželová s tím, že závazná přihláška je už nyní k dispozici na webu v „boxíku“ věnovanému právě brodskému mateřskému centru. 

I když je zvonečkový příměstský tábor už tradicí, každý rok nabízí nové hry, nápady a sportovní aktivity. Rovněž zahrnuje tři obědy, dva celodenní výlety či exkurze a také možnost koupání – samozřejmě dle počasí. „Cena za jeden termín pro jedno dítě činí 1350 korun,“ doplnila Anna Doleželová. 

Zájemci se více informací dozvědí přímo v Mateřském centru Zvoneček, Rubešovo náměstí 171, Havlíčkův Brod nebo na telefonním čísle 569 428 438, 777 736 068, či na e-mailu zvoneček@charitahb.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy