Obce soupeří o nejlepší prezentaci před porotou

Obce mají dvě hodiny na prezentaci před porotou, kdy mohou ukázat své činnosti a plány. Výběr způsobu prezentace je na nich. Porota navštěvuje různé obce na Třebíčsku, Jihlavsku a Havlíčkobrodsku od 21. do 23. května. Výsledky budou oznámeny 24. května 2024 v Nové Vsi u Nového Města na Moravě.

uniweb weby

„Na představení má obec vyhrazeny dvě hodiny. Je čistě v její režii, jak porotu zaujme, co ukáže a jakou formu sebeprezentace využije. Obce často připravují svou prezentaci dlouhé týdny dopředu. Vměstnat vše podstatné o činnosti a plánech obce do 120 minut je skutečně velký úkol,“ oceňuje snahu obcí náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje Hana Hajnová.

V úterý 21. května krajská porota zůstává na Třebíčsku a navštíví Přibyslavice, Lipník a Březník, tento den pak svou činnost ukončí na Žďársku v obci Oslavice. Ve středu 22. 5. jsou v plánu Smrčná na Jihlavsku a Vilémovice s Vepříkovem na Havlíčkobrodsku. Ve čtvrtek bude porota hodnotit obce na Žďársku. Navštíví Sazomín, Bory, Radňovice a Křídla, následovat bude projednání výsledků.

Se svým rozhodnutím seznámí komise soutěžící obce v pátek 24. 5. 2024 při společném setkání v Nové Vsi u Nového Města na Moravě, která je loňským vítězem krajského kola soutěže. Výsledky letošního ročníku budou také zveřejněny na www stránkách Kraje Vysočina.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024