Zatočte s alergií či rýmou pomocí nebulizátorů či inhalátorů. Najdete je na odborných webech www.szo.cz a www.inhalator-zvlhcovac.cz

Trpíte nepříjemnými alergiemi, rýmou několikrát do roka či problémy s dýchacími cestami? Řešením pro vás může být inhalace pomocí inhalátorů a nebulizátorů. Najdete je na odborném webu www.szo.cz nebo www.inhalator-zvlhcovac.cz.

uniweb weby

Jak nebulizátory fungují?

Nebulizátory vytvářejí mlžiny nebo také aerosoly, které vznikají přeměnou minerální vody nebo tekutých léčiv určených k inhalaci. Díky tomuto jevu můžete tekutinu jednoduše vdechovat přímo do plic a pohodlně ulevit vašim dýchacím cestámAť už vás trápí častá respirační onemocnění nebo záněty průdušek, nebulizátor vám pomůže. Stejně tak se používá při léčbě laryngitidy nebo zápalu plic.

Vyzkoušejte novinku: ELEKTRICKÝ NEBULIZÁTOR PRIZM S OHŘEVEM

Profesionální NEBULIZÁTOR PRIZM S OHŘEVEM je vhodný jak pro nemocnice, léčebné lázně, tak pro respirační kliniky. Pro váš pohodlný přehled má zabudován velký dotykový LCD displej, na kterém si můžete nastavit potřebnou velikost částic a čas, rychlost tvorby a objem proudění.

Co znamená ,,teplá inhalace“ a proč je vhodná právě pro vás?

Jste ten typ, kterému hned při prvním chladnějším dni kape z nosu? Pak vyzkoušejte teplou inhalaci. Jedná se o inhalaci vodného roztoku o teplotě 38 - 42 stupňů. Inhalátor vytváří teplou páru, která je obohacena solí a minerály, což přispívá k prokrvení sliznice a zvýšené produkci sekretu, díky čemuž se vám náramně uleví. Teplá inhalace podporuje a urychluje léčbu respiračních onemocnění a po této proceduře byste měli zůstat v teple a klidu, abyste neprochladli, a aby celý proces nebyl zbytečný.

Profesionální klinické inhalátory

Profesionální klinické inhalátory jsou výrobky, u kterých výrobce garantuje nepřetržitý provoz po dobu 4 hodin. Jsou určené k využívání v profesionálním prostředí, jako jsou nemocnice a kliniky, respirační školky a speciální školy, dětská oddělení a dětské stacionáře. Firma KRÁSNÝ – Zdravotnická technika s.r.o. dováží a prodává kvalitní Italské inhalátory a již od roku 2011 disponuje certifikátem jakosti ISO 13485 prestižní společnosti DET NORSKE VERITAS.

Navštivte odborné weby www.szo.cz a www.inhalator-zvlhcovac.cz a objevte kvalitní a profesionální výrobky určené k péči o vaše zdraví.

KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Božkovská 38
326 00 PLZEŇ - Slovany
E-mail
: krasny@szo.cz
E-shop
www.szo.cz, www.inhalator-zvlhcovac.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy