Zpravodajský portál Vysočina-news.cz se po pauze vrací

Po necelých dvou letech se na internet vrací zpravodajský portál Vysočina-news.cz, který začal přinášet zprávy z regionu už v roce 2006.

uniweb weby

„Přestávka byla způsobem zhruba dvouletou spoluprací s portálem REGIONPLZEŇ, který plánoval vytvoření celoplošné platformy zpravodajských portálů REGION. Plán se ovšem během dvou let nepodařilo uskutečnit, a proto nebyl důvod ve spolupráci pokračovat,“ vysvětluje návrat k původní značce šéfredaktor portálu Vysočina-news.cz Milan Pilař.

Portál přichází s novou grafikou a novým redakčním systémem, který by měl být pro čtenáře zajímavější. „Současně bychom rádi navázali na to, kde jsme v polovině roku 2016 přestali. Tedy na spolupráci s lidmi, kteří pořádají nejrůznější akce vregionu nebo o nich píší, případně je zaznamenávají na fotografie či videa. O tom všem se díky nim mohou následně dočíst čtenáři portálu Vysočina-news.cz. Budeme se také soustředit na trendy internetového zpravodajství – tedy foto a video a také interakci se čtenáři, zejména na sociálních sítích,“ dodává Milan Pilař s tím, že zájemci o spolupráci či dopisovatelé mohou své příspěvky zasílat na adresu redakce@vysocina-news.cz.

Portál nadále plánuje podporovat zpravodajsky také neziskové organizace v regionu, pořadatele sportovní, kulturních a společenských akcí.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 29.04.2018 12:49




0 +
 

Hlavní zprávy