Firmy podpořily žďárskou charitu

Druhým rokem připravili zaměstnanci firem Arrow International/Teleflex a Sodexo překvapení pro uživatele Sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi. Letos se ještě navíc rozhodli obdarovat i nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Ponorka ve Žďáře nad Sázavou. Obě zařízení spadají pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou.

uniweb weby

Přáníčka, která tvořily děti ze sociálně slabých rodin a z nízkoprahové Ponorky, byla umístěna na vánočním stromě v prostorách firmy Arrow International/Teleflex. Zaměstnanci si mohli vybrat kartičku s přáním, které se následně pokusili dětem vyplnit. 
„Naše děkovné vzkazy letí do rodin všech zaměstnanců Arrow International/Teleflex a Sodexu, kteří se rozhodli před Vánoci vykonat dobré skutky nejen pro své blízké, ale i pro ty, kteří nemají ve svém rozpočtu mnoho financí nazbyt. I letos jsme byli překvapení tím, jak si „ježíšci“ dali záležet nejen na obsahu, ale i na vnějším zpracování vánočních pozorností.  Dojalo nás, jak mezi balíčky byla vyslyšena i přáníčka, která by svým požadavkem leckteré rodiče ani nenadchla,“ vzkazuje nadšeně Marie Uttendorfská, vedoucí Sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi.
Ve žďárské Ponorce obdrží děti a mládež z provozních důvodů bohatého „ježíška“ až v pondělí 2. ledna. „Už se moc těším. Nejradši bych tu spoustu krásných dárečků rozbalila hned,“ dodává s úsměvem Veronika Brychtová, vedoucí Ponorky. Mezi dárečky naleznou mladí nejen pomůcky na doučování, ale i vybavení do nealkoholického baru a množství deskových her.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy