Bílá srdce rozdávala v Jihlavě radost

V úterý 13. prosince se v gotickém sále Magistrátu města Jihlavy uskutečnil v pořadí už druhý Benefiční koncert projektové skupiny Bílá srdce. Letos věnovali pořadatelé výtěžek koncertu pro Natálku Pavlíkovou, která trpí DMO a epilepsií. S příběhem Natálky se mohli návštěvníci seznámit přímo na akci.

uniweb weby

Vánoční akci navštívilo několik desítek návštěvníků. ,,Celý program zahájila Hela Dvořáková, moderátorka Hitrádia Vysočina, která večerem provázela,“ uvedla Šárka Svobodová, členka projektové skupiny Bílá Srdce. ,,Jako první jsme vystoupili my společně s projektovou skupinou BEneFIT, moc jim za spolupráci děkujeme. “
Následovalo hudební vystoupení ZUŠ Jihlava. K vidění byl smyčcový a dechový orchestr i sólová vystoupení. Po přečtení vánočního příběhu vystoupil Jakub Budiš a Michal Pešl, který překvapil hrou na housle. Jejich vystoupení bylo příjemnou tečkou celého programu.
Součástí benefičního koncertu byly i vánoční dílny, které se těšily oblibě především u dětí. ,,Jsme moc rádi, že nikdo neodešel s prázdnou. Na místě byla totiž možnost si zakoupit srdce, ať už z perníku, mýdla nebo pletená. Jsme velmi vděčni všem, kteří akci jakkoliv podpořili, podíleli se na ní a pomohli tak s námi Natálce. Díky Vaší pomoci se na ni podařilo vybrat 15 000 Kč,“ dodala Šárka Svobodová.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.12.2016 12:50




0 +
 

Hlavní zprávy