Další mistrovský titul z tanců míří do Jihlavy

Třináctého května se v pražských Jinonicích konalo Mistrovství České republiky a Mistrovství Prahy formací. Jihlavský rokenrol zde zastupovaly čtyři formace z rokenrolového klubu Elvis.

uniweb weby

V mezinárodně obsazené kategorii Malé dívčí formace děti si čtvrté místo vytančila nejmladší formace Starlet. Ve stejné kategorii si čtvrté vítězství v řadě na konto připsala formace Skittles. Dívky z formace Surprise v Malých dívčích formacích junior si z tohoto závodu odvezly bronzovou příčku. Stále se zlepšující párová formace junior Czech Machine předvedla svou sestavu s vysokým nasazením, a právem tak do Jihlavy putuje už druhý letošní titul mistrů České republiky.

„Letošní sezona nám zatím skvěle vychází, co soutěž, to několik medailí. Do Jihlavy se po několika letech vrací díky vynikající práci trenérů a tanečníků titul mistrů České republiky. Náš relativně malý klub, oproti pražským klubům, získal během dvou víkendů dokonce dva mistrovské tituly, ze kterých máme obrovskou radost,“ uvedla trenérka Zuzana Javůrková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.05.2017 18:20




0 +
 

Hlavní zprávy