Jihlavští policisté žádají veřejnost o pomoc

Policisté vyšetřují případ poškození rámu a skleněné výplně dveří v areálu zábavního a obchodního centra v Březinově ulici, k němuž došlo v neděli 29. ledna po třetí hodině v noci. Vyzývají svědky, aby jim poskytli informace, které by vedli ke zjištění pachatele.

uniweb weby

„V areálu zábavního a obchodního centra šel pachatel jeho středovou částí směrem k východu. Když procházel kolem provozoven, nejprve udeřil do jedné z výloh a poté kopl do dveří, u kterých tím poškodil rám a skleněnou výplň. Poté z místa odešel. Po spáchání činu k pachateli přiběhla žena, která šla předtím v doprovodu jiného muže, další osoby byly v tu dobu v okolí a poškození dveří mohly vidět nebo si všimly pachatele, který je poškodil. Zejména svědectví ženy, která pachatele po spáchání činu kontaktovala, muže, který ji předtím doprovázel, a dalších osob, které byly v době poškození majetku v blízkosti, je pro policisty velmi důležité,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že by policisté potřebovali zjistit totožnost muže na první fotografii a dále dvojice muže se ženou na fotografii druhé. 

„Žádáme osoby zachycené na fotografiích nebo občany, kteří je znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace od dalších osob, které pachatele z kamerového záznamu poznají, nebo v areálu v tu dobu byly, poškození dveří viděly a mohly by tak poskytnout informace k jeho popisu. Přihlásit se mohou také občané, kteří mají jakékoli další informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy