Jihlavští tanečníci uspěli v Benátkách nad Jizerou

Jihlavské taneční páry a dívčí formace z rokenrolového klubu Elvis vyrazily během aprílové soboty na mezinárodní soutěž v akrobatickém rokenrolu do Benátek nad Jizerou. V místní sportovní hale se konala soutěž Dražice cup, které se zúčastnili tanečníci z České republiky, Polska, Slovenska a Francie. Jihlavští zástupci se v nabité konkurenci neztratili a domů si přivezli několik cenných kovů.

uniweb weby

V kategorii Žáci se premiérově představil nejmladší jihlavský pár Ondřej Kadlec – Lucie Procházková, který obsadil 20. místo. Zkušenější tanečníci Filip Šandera a Gabriela Kloudová obsadili v tomto závodě 11. místo. Úspěšný pár Daniel Menšík a Nela Šedová obsadil stříbrnou pozici za duem ze Slovenska. 

V juniorské kategorii se poprvé představili Marek Špejtek s Eliškou Musilovou, kteří skončili před branami večerního finále na 8. místě. Dušan Valenta s Kateřinou Žahourkovou doplatili na drobné zaváhání, kvůli kterému se v silné konkurenci umístili na místě sedmém. Stále se zlepšující pár Tomáš MenšíkAdéla Kantorová obsadil 5. místo. 

Vilibald Prokop ml. a Lucie Mašková si v nejvyšší kategorii A vytančili 3. místo.

V kategorii malé dívčí formace děti se představily dvě jihlavské formace. Mladší formace Starlet brala 5. místo a formace Skittles se radovala z místa prvního. Premiérově se v kategorii malých dívčí formací junior představila formace Surprise a dívkám jen těsně uniklo místo první a vyhrály tedy pohár za místo druhé.

„Naše páry a formace předvedly výkony, za které se rozhodně nemusí stydět. Po náročné zimní přípravě nyní sklízíme ovoce, což nás velmi těší a v průběhu sezony věříme v ještě lepší výkony a výsledky,“ uvedla trenérka Zuzana Javůrková.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy