Kraj Vysočina vyhlašuje čtvrtý ročník soutěže Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost

Do konce ledna příštího roku je možnost ucházet se o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost za rok 2018.

uniweb weby

Znáte někoho, kdo podle vás dělá něco výjimečného v oblasti společenské odpovědnosti?

 Zaslouží si za svou činnost ocenění? Do konce ledna příštího roku je možnost ucházet se o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost za rok 2018. Cena se udělí ve čtyřech kategoriích. 

„Každoročně touto cestou oceňujeme snahy podniků i organizací, které do svých provozních činností integrují zájmy sociální, environmentální, etické, lidskoprávní a také zájmy zákazníků. V loňském roce se soutěže účastnilo 29 organizací ze samosprávy i z byznysu. Na vyhlášení soutěže navazuje konference, v rámci níž pravidelně nejúspěšnější účastníci sdílí příklady a zkušenosti z praxe a nabízí inspiraci pro další potenciální adepty na cenu. Soutěž je ideální příležitostí upozornit na správně řízenou a fungující organizaci mimo jiné dobře pečující o své zaměstnance,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek. Prostřednictvím sdílených parametrů o společnostech a organizacích jsou hodnoceny zejména výsledky dosažené v roce 2018. Cena bude udělena v kategoriích soukromý sektor s podkategoriemi zaměstnavatelů do 250 zaměstnanců a nad 250 zaměstnanců a dále v kategorii veřejný sektor s podkategoriemi obce a ostatní. V minulém roce mezi nejlépe hodnocenými společnostmi figurovaly firmy B:TECH, MANN+HUMMEL, Střední průmyslová škola Třebíč a město Žďár nad Sázavou.

Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost uděluje Kraj Vysočina.

Podporu má od Krajské hospodářské komory  Kraje Vysočina, CZESHA – Unie školských asociací ČR, KOUS Vysočina, z. s., a Vysočina Education, p.o. Schválené Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro udělení Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost naleznete pod odkazem: Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro udělení "Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost".

Hlásit se je možné prostřednictvím přihlášky a dotazníku, které jsou umístěny pod odkazem: 4. ročník (2018) Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy