Policisté v Jihlavě pátrají po dvou ženách, ve vinotéce ukradli desetitisícovou částku

Policisté v Jihlavě žádají občany o spolupráci při prověřování případu krádeže, ke které došlo 1. srpna kolem devatenácté hodiny ve vinotéce v prostorách obchodního centra Tesco v Jihlavě v Brněnské ulici.

uniweb weby

„Policisté pátrají po totožnosti dvou žen, které jsou podezřelé zkrádeže peněz. Obě ženy, z nichž jedna má na sobě oblečené růžové tričko a druhá bílé tričko, zachytily průmyslové kamery při vstupu do objektu obchodního centra,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Neznámé pachatelky využily chvilkové nepozornosti prodavačky ve vinotéce a odcizili jí částku přesahující 43 000 korun. „Jedna zpachatelek prodavačku zabavila a další zřejmě v nestřeženém okamžiku odcizila ze zásuvky stolu zde uloženu plastovou obálku, ve které se nacházela finanční hotovost. Poté obě ženy z prodejního centra odešly,“ dodala tisková mluvčí. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže.

„Obracíme se na občany, kteří by mohli znát totožnost obou žen, nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také případní svědci, kteří vdobě krádeže byli v blízkosti prodejny a těchto dvou žen si všimli. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu,“ uzavřela Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.08.2016 13:39




0 +
 

Hlavní zprávy