Spor muži řešili teleskopickým obuškem a dlažebním kostkou

Dva muži z Jihlavy se prostřednictvím sociální sítě dohodli, že se sejdou a vyřeší svůj předchozí spor. Při osobní schůzce ale konflikt přerostl v napadení, při kterém měl jeden z mužů v ruce teleskopický obušek a druhý dlažební kostku. Jeden z nich skončil v nemocnici. Oba jsou obviněni ze spáchání trestných činů, jeden z nich už byl v minulosti soudně trestán.

uniweb weby

„Případ pro policisty začal, když přijali na konci prosince po deváté hodině večer na tísňové lince oznámení, že v Žižkově ulici v Jihlavě dochází k fyzickému napadení. Na místo vyjela ihned policejní hlídka. Policisté po příjezdu okamžitě zamezili dalšímu násilnému jednání. Vzhledem ke zranění jednoho z mužů přivolali také zdravotnickou záchrannou službu, která zraněného odvezla na ošetření do nemocnice. Podezřelého devatenáctiletého muže odvezli policisté na obvodní oddělení k podání vysvětlení,“ popsala událost policiejní mluvčí Jana Kroutilová.

Případ převzali jihlavští kriminalisté, kteří na základě výslechů osob, lékařské zprávy a dalších důkazů zahájili trestní stíhání dvou mužů ve věku osmnáct a devatenáct let z Jihlavy. „Starší z mužů byl obviněn ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví, osmnáctiletý mladík byl obviněn ze spáchání přečinu výtržnictví,“ upřesnil Martin Jůzl, komisař oddělení obecné kriminality. Obviněný devatenáctiletý muž byl v minulosti za výtržnictví již opakovaně soudně trestán. 

Případ kriminalisté dále vyšetřují.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
03.03.2017 16:35




0 +
 

Hlavní zprávy