Vyšší odborná škola sociální v Jihlavě se představí zájemcům o studium

Ve čtvrtek 4. května se od 14.00 do 17.00 koná na Soukromé vyšší odborné škole sociální v Jihlavě, o. p. s., Odpoledne otevřených dveří především pro zájemce o studium.

uniweb weby

Na přípravě programu a jeho představení se výraznou měrou podílejí studenti druhého a třetího ročníku denní formy studia oboru sociální práce a předškolní a mimoškolní pedagogika, kteří hostům programu představí nejen zázemí školy pro studenty, ale především tradiční projekty – např. charitativní ples, který se uskutečnil letos již počtrnácté, Týden romské kultury, dále individuální projekty, které zpracovávají v rámci závěrečné absolventské práce, a také možnosti odborných stáží v zahraničí a formy výuky na škole.

Premiéru bude mít videoprezentace z exkurzí do vybraných organizací v Praze, kterou studenti II. ročníku absolvovali v polovině dubna 2017. Zájemci budou mít možnost  vyzkoušet si i některé z aktivit, kterým se studenti věnovali v letním období školního roku 2016/2017 – např. vyzkoušet si prvky z dětské jógy, které se studentky oboru předškolní a mimoškolní pedagogika, věnují v metodice pohybových činností v rámci přípravy na praxi v mateřských školách.   

Soukromá vyšší odborná škola sociální Jihlava, o. p. s., která oslavila v roce 2014 dvacáté výročí zahájení činnosti, je neziskovou organizací, která dává veškerý zisk do vzdělávání. V rámci výukového plánu má zařazen dvojnásobek hodin vysoce kvalitní výuky cizího jazyka ve srovnání se státním VOŠ a VŠ a dvojnásobek hodin výuky informačních a komunikačních technologií, které zaručí studentům především denní formy studia znalosti na úrovni ECDL komplet.Cytřicet procent procent výuky je realizováno v malých skupinách do deseti studentů, kdy škola považuje za stěžejní individuální přístup ke studentům. Škola se výrazně zaměřuje na přípravu absolventů do praxe, která tvoří 30 % výuky a student v průběhu tří let studia odpracuje v jejím rámci 1 100 hodin. Škola se v rámci praxe věnuje ve velkém rozsahu výcviku v konstrukci a realizaci projektů.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy