Kolik dnes stojí levné nové auto? A vyplatí se jej pořídit?

Dnes jsou auta opravdu všude. Najdeme je jak v autosalonech, tak na různých bazarech a podobně. Dnes se na cenu automobilů divá hodně a není se čemu divit. Ceny stoupají, a tak se mnohdy i rodiny rozmýšlí, zda si nějaké auto vůbec pořídit či ne. Dnes se podíváme na to, za kolik seženeme levné nové auto a zda se nám to vůbec vyplatí nebo ne.

uniweb weby

Vybrat vozidlo, ve kterém se budete cítit dobře, bude splňovat všechny vaše požadavky a bude bezpečné, je v dnešní době opravdu těžké. Pokud chcete nové auto, které vás nebude stát majlant, jste tady správně. Zmíníme si tu 15 nejlevnějších nových aut, které jsou vhodné jak do města, tak na dovolenou nebo na obyčejný výlet.

S autem se v dnešní době dostanete opravdu všude, a tak by osobní auto nemělo v žádné rodině chybět. Všechna nová vozidla, která si dnes zmíníme, pořídíte do 300 000 Kč. Musíte brát ale v potaz to, že pokud si přejete mít lepší výbavu, za vozidlo si můžete značně připlatit. Je důležité si na auto sehnat kvalitní pojištění, které vám pokryje co nejvíce možných nákladů. Nová vozidla mají totiž větší hodnotu než vozidla ojetá, a tak vás oprava může vyjít na víc, než čekáte.

  1. Dacia Sandero - disponuje robustním vzhledem, ale také nově navrženou přední částí vozu, která je ještě navíc zvýrazněna LED světly. Může vás také překvapit svým prostorem jak uvnitř vozidla, tak v zavazadlovém prostoru. Toto vozidlo pořídíme již od 211 400 Kč.
  2. Hyundai i10 - je vhodný jak na výlety ve dvou, tak na rodinnou dovolenou. Bez novějšího vybavení (klimatizace) ho můžete pořídit již od 229 000 Kč, pokud si přejete auto i s klimatizací, připlatíte si zhruba 20 tisíc korun.
  3. Mitsubishi Space Star - po stránce designové se asi všem toho vozidlo líbit nebude, ale plní všechny funkce jako auto jiné. Uvnitř vozidla se ale setkáte s krásným designem, nastavitelným volantem a mnoho dalšími zajímavými úpravami. Pořídíme ho od 239 850 Kč.
  4. Citroen C1 - toto vozidlo ocení zejména rodiny s dětmi. Disponuje totiž nízkou spotřebou, a tak na něm nenecháte všechny své úspory. Tento vůz pořídíte od 240 000 Kč.
  5. Dacia Sandero - tento elegantní typ vozu předčí očekávání mnohých z vás. Je vybaveno nekompromisními prvky aktivní i pasivní bezpečnosti a je vhodný jak na dlouhé cesty, tak na každodenní ježdění. Pořídíme ho již od 211 400 Kč.
  6. Peugeot 108 - model, který disponuje svou kombinovanou spotřebou. Je tedy vhodný jak na každodenní cestování, ale i na delší cestu na dovolenou. Jeho cena se pohybuje od 245 000 Kč.
  7. Fiat Panda - není to auto, které by drtilo silnice svou rychlostí. Jedná se o auto menších rozměrů, které je ale příjemné na kratší výlety. Toto vozidlo můžete najít již od 249 900 Kč.
  8. Dacia Dokker Van - menší užitkový vůz s nadčasovým designem. Uvnitř vozidla najdeme velký prostor, a tak se hodí i třeba k podnikání. Je velice odolný, což se pro rodiny s dětmi bude hodit. Najdeme ho už od 257 900 Kč.
  9. Kia Picanto - tento model je na trhu teprve krátce, od roku 2017, ale za tu dobu stihl výrobce poupravit jednu důležitou věc, menší spotřebu paliva. Proto je toto vozidlo vhodné pro každou menší i větší rodinu. Pořídíme ho od 269 989 Kč.
  10. Dacia Duster - překvapí vás svým mohutným designem, ale především svým velkým prostorem, díky kterému můžete vyrazit na výlet s celou rodinou. Cena již od 279 900 Kč.
  11. Dacia Logan - základní model tohoto vozu disponuje 90ti koňovým TCe. Jedná se o nejlevnější nové auto z této řady. Pořídíte ho již od 200 000 Kč.
  12. Toyota Aygo - tento model má dobrou spotřebu. Díky jeho absenci přeplňování a nepřímému vstřikování je tady jistota, že se jen opravdu výjimečně dokáže něco na autě pokazit. Jediným mínusem tohoto vozu je to, že pokud zapnete klimatizaci, jeho výkon se značně zmenší. Cenově se pohybuje od 243 900 Kč.
  13. Škoda Citigo - tyto vozy jsou vhodné jak do města, tak na dovolenou. Jedná se o nenáročné stylové vozidlo. V roce 2019 byla představená i elektrická verze tohoto vozu, která se cenově pohybuje od 479 900 Kč.
  14. Škoda Fabia - toto auto už léta nese titulek nesmrtelné a má také proč. Nízké náklady a dlouhá životnost je to, co auto vystihuje. Pokud se ale něco s Fabii stane, opraví ji každý automechanik a díly najdete všude. Cena je od 280 000 Kč.
  15. Kia Rio - prostorný vůz, který vás oslní svým prostorem a krásným designem. Hlavní model, který je vybaven ovládáním audiosystému na volantu, Bluetooth i klimatizací pořídíte od 299 980 Kč.

Při výběru auta se nedívejte až tak na pořizovací cenu, ale spíše na to, zda vám bude dobře sloužit. Myslím si, že nové auto se koupit vyplatit, ale stejně tak ho můžete nahradit autem zánovním, které plní stejnou funkci.

Zdroj textu: inzerent
Zdroj obrázku: pixabay.com/cs/photos/dacia-duster-ulice-mesto-suv-4-x-4-6969313/

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy