Představení nového modelu Hyundai i20

Autoshow Praha bude o nadcházejícím víkendu vůbec první příležitostí, při níž budou moci čeští zákazníci poprvé spatřit zcela nový model Hyundai i20.

uniweb weby

Přinášíme vám novinky ze světa auto moto. Tentokrát jde o nový vůz značky Hyundai.

Nový Hyundai i20 bude na letňanské Autoshow patřit k hlavním hvězdám, jeho osobitý a dynamický design totiž definuje nové standardy mezi kompaktními městskými vozy. 

Oproti svému předchůdci je delší a širší, v interiéru tak nabídne vskutku nevídaný prostor. To platí zejména o kufru, který je o 25 litrů větší, než u jeho předchůdce, a v rámci segmentu patří k absolutní špičce. V interiéru pak na elegantní přístrojové desce dominují dva desetipalcové displeje přístrojového panelu a multimediálního systému. Pod kapotou Hyundai i20 přináší úsporné motory s mild-hybridní technologií, nebo inteligentní manuální převodovkou iMT.

Zcela nová i20 však nebude jediným nezapomenutelným vozem, který autorizovaný dealer Hyundai Praha – Auto Palace Butovice, zastupující značku Hyundai na Autoshow Praha, vystaví. Návštěvníci si budou moci detailně prohlédnout moderní Nexo na vodíkový pohon, nebo plně elektrický závodní model Veloster N ETCR. Chybět nebude ani i30, populární vůz vyráběný v Nošovicích, který v nedávné době prošel povedeným faceliftem, nebo elektrické varianty modelů Kona a Ioniq.

Automobilová výstava Autoshow Praha 2020 se uskuteční ve dnech 28. až 30. srpna na výstavišti PVA EXPO Praha.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.09.2020 08:47




4 +
 

Hlavní zprávy