Třebíčský instagram v kraji zvítězil

Po loňském hodnocení městských facebookových účtů, kdy ten třebíčský byl druhý nejlepší v České republice, přistoupil Kvalikom k hodnocení městských instagramových stránek. Zhodnoceny jsou aktuálně instagramové účty v rámci jednotlivých krajů.

uniweb weby

Na Vysočině zvítězil třebíčský instagram. „Patří mezi nejlépe spravované městské účty. Velmi dovedně kombinuje prezentaci města jako turistického cíle, zejména příjemným archivem fotografií, a zároeň účet dobře slouží i místním obyvatelům. Ti jsou zapojováni do různých anket a originálních nápadů,“ stojí v hodnotící zprávě společnosti Kvalikom, která hodnotí městské instagramy podle deseti kritérií. Nejvyšší počet je padesát bodů, Třebíč získala 46 bodů.

Kvalikom vyzdvihuje zejména stories, tedy příběhy účtu, vysokou informační hodnotu sdělení, kreativitu, interakci, frekvenci i rozmanitost obsahu i vysokou kvalitu fotografií.

„Místní obyvatele informujeme pomocí několika různých médií, oblíbený je Třebíčský zpravodaj, jehož nevýhodou je, že vychází pouze jednou měsíčně. Pro rychlé a okamžité informace slouží hlavně webové stránky města a také městský facebook a instagram. Každý informační kanál přizpůsobujeme jeho uživatelům tak, aby všichni našli přesně ty informace, které hledají a potřebují. Velmi mě těší, že nezávislá společnost nám potvrdila, že naše snaha o informovanost obyvatel jde správným směrem,“ uvedl starosta města Pavel Pacal.

Zprávu na webu Kvalikomu najdete ZDE

Zdroj: tisková zpráva, město Třebíč
Zdroj foto: město Třebíč

Poznámka redakce: pokud chcete vytvořit prezentaci na sociální síti Instagram či Facebook, doporučujeme vám navštívit stránku Marketing na Facebooku a Instagramu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.03.2021 10:59




0 +
 

Hlavní zprávy