V havlíčkobrodském Zvonečku se mohou hlásit maminky, které mají chuť se dále vzdělávat

Zajímavou příležitost k osobnímu rozvoji maminek s malými dětmi nyní nabízí havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod ve spolupráci se společností Attavena. Jedná se o projekt s názvem v Jednom kole, jehož hlavní náplní je předávání vědomostí a trénink praktických dovedností.

uniweb weby

Projekt je pro zájemkyně zcela zdarma a jeho nedílnou součástí je také bezplatné hlídání dětí po dobu každého setkání. 

Kurz se bude konat od září 2017 dvakrát týdně vždy dva dny po sobě, tedy buď v pondělí a úterý, nebo ve středu a ve čtvrtek. Maminky si tak mohou vybrat, která dvojice dnů jim bude vyhovovat více. V jedné ze dvou skupin pak může být maximálně čtrnáct maminek. 

Ty se mohou těšit na úvodní počítačový kurz, bilanční a pracovní diagnostiku s psychologem, mini workshopy na témata typu time management, finanční řízení, komunikace tělem a vzhledem, trénink ve virtuální firmě zaměřený na sociální dovednosti a zaměstnanecké kompetence, dvoudenní workshop soustředěný na komunikační dovednosti, pracovní styly a týmové role, on-line semináře, kurz orientace na trhu práce s pohovorem nanečisto, se psaním životopisu a motivačního dopisu a na závěrečný dvoudenní workshop shrnující získané poznatky. V neposlední řadě mohou účastnice počítat i s následnou individuální a skupinovou podporu. 

Veškeré informace mohou maminky získat přímo v Mateřském centru Zvoneček, kde se také uskuteční ve středu 14. června od 10.00 nezávazná informativní schůzka pro všechny zájemce. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy