Ukradl telefon v kanceláři, pátrá po něm policie

Jihlavští policisté vyšetřují krádež mobilního telefonu, ke které došlo ve čtvrtek 22. února v kanceláři firmy v Jihlavě. Pachatel navodil situaci, při které odvedl pozornost zaměstnanců společnosti, v nestřeženém okamžiku telefon vzal a z kanceláře utekl. Podezřelého muže zachytila kamera v jiné provozovně, kde se pohyboval před krádeží.

uniweb weby

„Ve čtvrtek 22. února přišel po půl třetí odpoledne do kanceláře firmy v Chlumově ulici v Jihlavě neznámý muž. Začal na přítomné osoby mluvit anglicky a chtěl po nich na papír nakreslit cestu na vlakové nádraží. Využil momentu, kdy se mu zaměstnanci firmy snažili pomoci, během okamžiku vzal mobilní telefon HUAWEI 10 PRO v hodnotě přes dvacet tisíc korun, který byl položený na pracovním stole, a z kanceláře utekl. Na ulici dále pokračoval ve směru k Havlíčkově ulici,“ popsala případ policejní mluvčí Jana Kroutilová. Krádež následně oznámili pracovníci firmy na policii. 

odle informací policistů, které získali při vyšetřování je muž vysoký přibližně 185 centimetrů, střední postavy a snědší barvy pleti. Měl kratší vlnité černé vlasy. Na sobě měl muž oblečené tmavší sako a kalhoty, kolem krku měl velkou nápadnou šálu světlé barvy. 

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 01.03.2018 16:13
Video




0 +
 

Hlavní zprávy