Vysočina Fest 2017 už zná svůj program

Ve dnech 6. až 8. července 2017 se v amfiteátru u zoologické zahrady uskuteční jedna z největších akcí v Kraji Vysočina. Přípravy na jubilejní pátý ročník Vysočina Festu jsou v plném proudu. Multižánrový festival nabídne tři stage plné česko-slovenské hudby.

uniweb weby

Do Jihlavy dorazí Palo Habera & Team s hity, jako jsou například Reklama na ticho, Držím Ti miesto, Mám na Teba chuť. Dále Anna K, která provází skoro každý ročník. Po několikáté vystoupí na Vysočina festu David Koller, člen skupiny Lucie. Ewa Farna nedávno oslavila deset let na scéně a v jihlavském letním kině se představí premiérově. 


Se známými hity vystoupí Ivan Mládek a Banjo band. Stále více oblíbená skupina Jelen přiveze své písně, které vychází z country, folku a blues. Kapela Mandrage předvede svou blýskavou show se spoustou efektů. Rocková kapela Mňága a Žďorp se loni zúčastnila Festu na rozjezd a letos to rozjede na jednom z hlavních pódií. Oblíbený Igor Timko se svou kapelnou No Name dokáže rozpumpovat celé davy a vytvořit tak perfektní atmosféru na festivalu. Pop-punková kapela Rybičky 48 pobaví publikum vtipnými songy. Pro mladší návštěvníky zahraje kapela Slza, pro střední generaci si své legendární písně připraví skupina Tublatanka. Do Jihlavy zavítá také Věra Špinarová, Wanastovi Vjecy, Xindl X a mnoho dalších interpretů. 

Vstupenky na celé tři dny lze od 1. prosince 2016 zakoupit za 850 Kč, poté cena poroste, pokud se vstupenky nevyprodají. Už nyní je podle informací pořadatelů prodána polovina lístků. Jednodenní vstupenky se budou prodávat na místě podle stavu předprodeje. Pořadatelé nevylučují možnost, že jednodenní vstupenky nebude možné zakoupit. 

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 7 roky

    David Koller je boží,co jsi dokázal v muzice TY??????????????????????????????????????????????????????????????

  • Před 7 roky

    Zdravím myslel jsem že máme dost kvalitních kapel tak nepotřebujeme vnucovat na festival takový šmejdy jak je XINDL X FARNA ztracený a zrádce národa DAVID KOLLER

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy