Vysočina Fest hlásí vyprodáno

Pátý ročník jednoho z největších festivalů v Kraji Vysočina se blíží a pořadatelé oznamují, že je opět vyprodáno! Kdo spoléhal na jednodenní vstupenky, letos se jich nedočká, v prodeji totiž vůbec nebudou.

uniweb weby

Kapacita areálu bude podobná jako v loňském roce, aby byl zachován určitý komfort pro návštěvníky festivalu. Program akce je již víceméně známý a je uveden na webu i na facebookových stránkách Vysočina Festu. Jedinou změnou bude náhrada za zesnulou zpěvačku Věru Špinarovou, v tento čas vystoupí Eva Pilarová.

I letos začne festival akcí Fest na rozjezd na jihlavském Masarykově náměstí. V úterý a ve středu mezi 17.00–22.00 si mohou návštěvníci zdarma poslechnout například UDG či Petra Bende s kapelou.

Pro návštěvníky, kteří budou chtít trávit čas na festivalu i v nočních hodinách, připravili pořadatelé opět stanové městečko na přilehlém fotbalovém stadionu. Předprodej míst se spustí po Velikonocích v síti Ticketlive. Cena stanu je 100 Kč na 3 dny/noci, osoba ve stanu zaplatí 250 Kč na 3 dny/noci. Místo pro stan je určeno rozměrem 4x4 m. Celková kapacita je 382 míst.

Sobotní dopoledne opět bude patřit dětem. Prostory dětského hřiště se promění v koutek, který nabídne množství aktivit doplněné o program s Milanem Řezníčkem z Hitrádia Vysočina.

Aktuální info sledujte na: www.vysocinafest.cz a Facebook


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy