Dobrovolnice z dm drogerie potěšilo, že mohou pomoci právě brodské Charitě

Díky týmu dobrovolnic z havlíčkobrodské dm drogerie markt měla Oblastní charita Havlíčkův Brod (OCH HB) méně starostí s úklidem po malování kanceláří v Bělohradské ulici v Havlíčkově Brodě. Tři ženy se ve čtvrtek 13. října ráno s vervou chopily potřebného náčiní a pustily se do mytí oken, vytírání podlah a dalších prací v celkem třech místnostech.

uniweb weby

Členka dobrovolnického týmu Markéta Poláková ujistila, že i příští rok by zaměstnanci drogerie chtěli pomoci právě Oblastní charitě Havlíčkův Brod
Ve firmě mají totiž zvyk, že jeden den v roce se zaměstnanci věnují dobrovolnické činnosti pro organizaci, kterou vybere jejich vedoucí. „Bylo to parádní. Nás hrozně potěšilo, že jsme mohli někomu pomoci. Navíc víme, že Oblastní charita Havlíčkův Brod dělá řadu dobrých činností, takže s o to větší radostí jsme dorazili,“ usmála se Markéta Poláková.
Nadšené dobrovolnice si OCH HB nemohla vynachválit. V těchto dnech se v sídle ředitelství v havlíčkobrodské Bělohradské ulici stěhují kanceláře, a to za běžného provozu, takže každá pomocná ruka přichází vhod. „Načasování bylo perfektní, dobrovolnice nám opravdu hodně pomohly, za což jim velice děkujeme,“ uvedla zástupkyně ředitelky OCH HB Bc. Jana Dománková. Zároveň zmínila, že OCH HB využila možnosti firemního dobrovolnictví poprvé. 
Dm drogerie markt ovšem není pro Charitu České republiky neznámým partnerem. Loni v říjnu v rámci projektu s názvem „dm pomáhá dětem“ společně odstartovaly podporu rodin s malými dětmi v nepříznivé životní situaci. Už v minulých měsících tak klienti Charitního domova v Havlíčkově Brodě i v Humpolci dostali dětské pleny a nezapomnělo se ani na klienty Sociálně aktivizační služby, kterým dm drogerie darovala poukazy na nákup těchto plen. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy