Zástupci humpolecké Astry mezi nejlepšími turnaje v Člověče, nezlob se!

Den ve znamení zdravého soutěžení a především milých setkání má za sebou humpolecká Astra – denní centrum pro seniory při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. V pondělí 9. října hostila jedenáctý ročník turnaje ve společenské hře Člověče, nezlob se! Stříbrná medaile navíc zůstala v Humpolci díky úspěchu klientky Astry, která v napínavém dopoledním souboji vybojovala druhé místo.

uniweb weby

Pozvání na soutěžní klání tradičně přijali milí hosté z dalších zařízení pečujících o seniory v regionu. Své zástupce vyslaly humpolecké domovy pro seniory v ulici Máchova i Lužická a Domov blahoslavené Bronislavy. Do Astry dorazila i návštěva z Havlíčkova Brodu, konkrétně z Domovinky při Sociálních službách města Havlíčkova Brodu. „Vítězkou se stala paní Marie Hofmanová z Domova blahoslavené Bronislavy. Naše reprezentantka paní Zdenka Hrášková obsadila druhé místo a třetí příčka patřila Alexandře Ustrnulové z humpoleckého domova pro seniory v Máchově ulici,“ prozradila, kdo nakonec stanul na stupních vítězů, vedoucí Astry – denního centra pro seniory Bohuslava Medová. 

Populární soutěžení není pro seniory „jen“ zábavou, i když samozřejmě i ta hraje důležitou roli. „Musím říct, že nás všechny hraní Člověče, nezlob se! opravdu moc baví. Velice nás těší, že se můžeme všichni sejít, popovídat si a společně si užít pěkné chvíle. Navíc trošku potrápíme myšlení, což je určitě také podstatné,“ usmála se Bohuslava Medová. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy