Kamil Střihavka vystoupí v Chotěboři

Jediný koncert Kamila Střihavky a kapely Leaders na Vysočině v letošním roce hostí v pátek 28. dubna Tančírna v Panském domě v Chotěboři.

uniweb weby

Kamil Střihavka odstartoval svou pěveckou kariéru v roce 1986 s power metalovou skupinou Motorband. Poté vyměnil power metal za  hard rock. Vystupoval v triu BSP (Balage, Střihavka, Pavlíček), ztvárnil roli Ježíše české verze rockové opery Jesus Christ Superstar v pražském divadle Spirála, kde ho mohli diváci vidět a slyšet od roku 1994 do roku 1998 ve stovkách repríz. Mezi jeho další muzikály patří například Johanka z Arku v pražském divadle Ta Fantastika či Excalibur. Nazpíval také oficiální hymnu FK Teplice.

V současnosti je frontmanem kapely Kamil Střihavka & Leaders, vystupuje v Hudebním divadle Karlín v rockové opeře Jesus Christ Superstar. Je hostem RockOpery Praha, kde vystupuje v rámci Antické trilogie v rockové opeře Oidipus Tyranus a první české metalové opeře 7 proti Thébám. Na muzikálových scénách je k vidění v inscenacích Kapka medu pro Verunku, Johanka z Arku a Robin Hood.
Napsal také divadelní hru Tolik hlav, pro jejíž uvedení založil Divadelní společnost Kamila Střihavky. 

Koncert v Tančírně Panského domu v Chotěboři začíná ve 20.00.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy