Podzimní dostaveníčko v ledečském Petrklíči

V ledečském Centru sociálních služeb Petrklíč, která se uskuteční v pondělí 7. listopadu Podzimní dostaveníčko v Petrklíči, přinese praktické informace, umělecký zážitek i vyzdobenou terasu.

uniweb weby

Návštěvníci se mohou těšit od od 14.00 na hudební i taneční vystoupení tamní základní umělecké školy a střediska volného času, na výrobu lampionů, které ozdobí terasu stacionáře, prodejní výstavku našich výrobků a také na prezentaci služeb Oblastní charity Havlíčkův Brod v Ledči nad Sázavou.

Slavnostní zahájení akce jedné ze služeb Oblastní charity Havlíčkův Brod (OCH HB) začne ve dvě hodiny odpoledne. Návštěvníci se dozvědí řadu užitečných informací o činnosti OCH HB v Ledči nad Sázavou a také budou mít možnost zakoupit si originální drobnosti, které vyrobili sami klienti Petrklíče. Setkání vyvrcholí výrobou lampionků na výzdobu terasy stacionáře. 

Po úvodním slovu se přítomní mohou těšit na vystoupení Tanečního orchestru Základní umělecké školy v Ledči nad Sázavou a tanečních skupin při ledečském Středisku volného času. A jelikož svátek svatého Martina již nedočkavě klepe na dveře, pracovnice Petrklíče se rozhodly, že do programu zařadí i výrobu lampionů, které ozdobí a hlavně osvítí terasu jejich centra. Tvoření je vyhrazen čas mezi půl čtvrtou a půl pátou hodinou odpolední. 

Součástí Podzimního dostaveníčka v Petrklíči je také prezentace služeb OCH HB působících v Ledči nad Sázavou. Konkrétně se jedná o už zmíněné Centrum sociálních služeb Petrklíč pro klienty se zdravotním i mentálním postižením, dále o Sociálně-terapeutickou dílnu a Mateřské centrum Ledňáček. Ve městě a jeho okolí působí i Charitní ošetřovatelská služba. Přítomní tak budou mít jedinečnou možnost zeptat se přímo pracovníků Charity na to, co je o činnosti služeb zajímá. 

Petrklíč myslí i na „bříška“ návštěvníků, proto si pro ně nachystá malé občerstvení, které bude k dostání po dobu programu, tedy od dvou do pěti hodin odpoledne. Po stejný čas bude otevřena také prodejní výstavka výrobků od klientů. Akce se bude konat v Centru sociálních služeb Petrklíč na adrese Barborka 1324, Ledeč nad Sázavou. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy