Partička zlodějů chtěla z obchoďáku v Jihlavě ukrást zboží za 40 tisíc

Dvě ženy a dva muži čelí podezření ze spáchání trestného činu. V neděli brzy ráno byli přistiženi při krádeži v obchodním domě na ulici Romana Havelky, když se snažili ukrást věci v hodnotě přes čtyřicet tisíc korun.

uniweb weby

Obě ženy a jeden z mužů vzali nákupní vozík a v obchodě do něho naskládali různé zboží, jako motorovou pilu, travní sekačku, holicí strojky, náhradní hlavice k holicím strojkům, oblečení, cukrovinky a další věci. Poté přijeli ke vstupním turniketům obchodu, kde k nim přistoupil z venkovní strany druhý z mužů a otevřel je. 

„Žena s vozíkem vyjela z prodejní plochy a poté čtveřici zastavili pracovníci ostrahy, kteří na místo přivolali policii,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté oba muže ve věku jednatřicet a šestapadesát let i ženy ve věku třiatřicet a dvaašedesát let odvezli na obvodní oddělení, kde se prokázalo, že mladší z mužů i obě ženy jsou recidivisté, kteří kradli opakovaně. Všichni čtyři čelí podezření z přečinu krádeže spáchaného formou spolupachatelství.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy