Přineste v sobotu na Horácký zimní stadion vysloužilé elektro a vyhrajte televizi

Hokejoví fanoušci z Jihlavy i okolí mohou už tuto sobotu 14. ledna vyhrát televizi s uhlopříčkou 123 centimetrů. Stačí podpořit projekt neziskové společnosti ASEKOL a Kraje Vysočina a před zápasem Dukly s Českými Budějovicemi odevzdat na stánku u stadionu ve Smetanových sadech například vysloužilý mobil, notebook, tablet nebo třeba počítačovou klávesnici.

uniweb weby

Hokejový klub HC Dukla Jihlava pokračuje v podpoře projektu, který propaguje správné třídění vysloužilých drobných elektrozařízení. Staré mobilní telefony, CD přehrávače, walkmany a podobně totiž nepatří do směsného odpadu, ale k recyklaci. 

Červený stánek bude ve Smetanových sadech v sobotu od 15.30 do 18.00, stačí odevzdat jeden starý elektrospotřebič a zapojit se do soutěže. Vítěze organizátoři vyhlásí na ledě o přestávce utkání a televizi mu rovnou slavnostně předají. Každý, kdo drobné elektro přinese, navíc získá volnou vstupenku na utkání domácího klubu nebo drobné propagační předměty s hokejovou tematikou. „Odměny jsou připraveny pro prvních sto zájemců. Na místě budou navíc k dispozici podrobné informace o rozmístění červených kontejnerů v Jihlavě. Praktická mapka ukáže, kam s vysloužilým elektrem v průběhu celého roku,“ doplnil Pavel Peroutka z neziskové společnosti ASEKOL, která osvětovou kampaň pořádá.

Velké procento drobných elektrozařízení podle organizátorů akce stále končí bez užitku ve směsném komunálním odpadu, přitom patří do speciálních červených kontejnerů, kterých je aktuálně na Vysočině přes 220 a jejich počet se neustále zvyšuje. 


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy